Lifestyle

Investeren in Matic (polygon) & Wave Crypto: Alle voordelen van deze valutas

15 december 2022

Het Matic Network: snelle, veilige en goedkope transacties

Matic Network is een gedecentraliseerd platform dat Ethereum verbindt met het belangrijkste betalingsnetwerk van het land, waardoor snelle, veilige en goedkope transacties mogelijk zijn. Matic Network maakt het gemakkelijk om dApps op Ethereum te ontwikkelen, terwijl het ook de schaalbaarheid biedt die nodig is voor massale adoptie. Polygon de afgelopen steeds populairder geworden onder cryptofanaten. De prijs is meer dan verdrievoudigd sinds januari 2021, en het is nu de op drie na grootste cryptocurrency naar marktkapitalisatie.

Wat maakt Matic (polygon) juist zo aantrekkelijk?

Matic Network is een schaalbaar, veilig en gedecentraliseerd platform waarop ontwikkelaars gemakkelijk dApps kunnen bouwen en implementeren. Matic Network biedt een manier om schaalbaarheid op Ethereum te bereiken via een innovatief gedecentraliseerd netwerk van PoS sidechains. Matic Network beschikt ook over een eigen munt, MATIC, die wordt gebruikt om transactiekosten en gaskosten op het netwerk te betalen.

De belangrijkste voordelen van investeren in Matic Network zijn:

  • Schaalbaarheid: Matic Network kan schalen om duizenden transacties per seconde te ondersteunen, wat cruciaal is voor de massale adoptie van dApps.
  • Veiligheid: Matic Network is gebouwd bovenop Ethereum, het veiligste en best geteste blockchain-protocol ter wereld.
  • Decentralisatie: Matic Network is gedecentraliseerd, wat betekent dat het niet wordt gecontroleerd door een enkele entiteit. Dit zorgt voor een hoge mate van veiligheid en veerkracht.
  • Lage kosten: transactiekosten op Matic Network zijn zeer laag, waardoor het een van de meest kosteneffectieve platforms voor dApp ontwikkeling is.

Benieuwd hoe Matic nu presteert? Check de Matic koers hier.

Hoe zit het met Waves Crypto?

Een van de best renderende cryptocurrencies dit jaar lijkt Waves te zijn. Waves wordt gezien als een solide investering in 2022 op basis van de successen die het de afgelopen maanden heeft geboekt. Als je wilt investeren in een cryptocurrency met echte toepassingen en een sterke gemeenschap die het ondersteunt, dan moet je zeker waves crypto overwegen. Hier zijn slechts enkele van de vele voordelen die de Waves-valuta biedt:

  • Waves is extreem snel en schaalbaar, in staat om tot 1000 transacties per seconde te verwerken.
  • Waves is zeer gebruiksvriendelijk, met een eenvoudig te gebruiken platform dat het perfect maakt voor degenen die nieuw zijn in cryptocurrency.
  • Waves heeft een sterke gemeenschap die het ondersteunt, met een grote en actieve online gemeenschap.
  • Waves biedt een verscheidenheid aan functies en toepassingen, waaronder een gedecentraliseerde uitwisseling, token en crowdfunding.
  • Waves wordt ondersteund door een team van ervaren ontwikkelaars en ondernemers.

Dus als je op zoek bent naar een cryptocurrency met echte toepassingen en een sterke gemeenschap die het ondersteunt, dan moet je zeker overwegen om in Waves te investeren. 

 

Geef een reactie